keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Week 41. Main: Moon Whale - Deep Slow Flow with Tamara Laporte


 Tällä viikolla Lifebookissa ihana Tam <3 voisin katsella ja kuunnella tätä naista vaikka siihen kuuluisaan maailman tappiin saakka.

Huomannet, että työstäni jäi valaat puuttumaan. Minun eläimeni on elefantti. Tamin idea tilinpäätöksestä taaksepäin katsomisesta ja tavoitetun juhlistamisesta aukeni minulle ehkä kuitenkin vasta osin saavutettuna tilana.

Norsu on suuri ja vahva. Se kelluu maailman kaikkeuden valtameressä ja odottaa laivoja - hyviä tai pahoja. Se selviää niistä kun ne tulevat. Se on pieni kaikessa suuruudessa ja se tietää pystyvänsä hoitamaan vain oman pienen osansa. Ja se riittää. Ystäväkuu on iänkaikkinen.


3 kommenttia:

  1. Upea työ jälleen. Kurkkaappa blogiini mitä olet saanut minut hurahtamaan tekemään

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Kävin kurkkaamassa - ihana Artjournal aloitussivuhan se sieltä löytyi. :)

    VastaaPoista
  3. Kysäsen tässä, kun olen katsellut ja katsellut LB- kursseja; mitä itse tykkäät, kurssi pelkkiä Tamin tunteja vai uusi Life Book kaikkine opettajineen? Tykkään Tamin tyylistä, mutta mietin mitä jää kokematta, jos en maksa vähän ylimääräistä ja ota kaikkea.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".