lauantai 25. huhtikuuta 2015

Artjournal: Onnea on pidettävä yllä


 Tämä artjournal aukeama on erityinen. Useasta syystä. Ensinnäkin olin askartelutapaamisessa omassa nurkassani sitä tehdessäni :) Skype on aika mainio.

Toisekseen kokeilin siinä yhtä juttua, jota olen pidempään pohtinut.
Teesha Moore on taiteilija, jonka työt ovat oma maailmansa. Outo ulottuvuus. Friikzone, johon ei kyllästy. Jokaista kuvaa voisi jäädä tutkimaan tunneiksi ja tunneiksi.

 Teesha lataa kuviin tuhansia yksityiskohtia, pieniä ja mielenkiintoisia. Hän tekee ymmärtääkseni kuvia pääasiallisesti kollaasitekniikalla yhdistellen maalia, tussia, lehtikuvia. Tyypillistä on myös hassut ja oudot ajatukset, ja siinä on jotain sellasita, mikä kiehtoo minua - Kovasti. Eläimet  ja ihmiset yhdistyvät.. ollen hassuja ja outoja. Mielenkiintoisia. Jotain sellaista halusin tässä artjournal aukeamassa kokeilla.
Tässä aukeamassa on myös artjournaloitu sitä, että onnea ja positiviisuutta ja elämän iloa on pidettävä yllä. Silloinkin kun on jotain, mikä ahdistaa ja pelottaa - niinkuin muutokset yleensä tai jos joku ajaa ylitse huomioimatta sinua. Jos asioille ei ole tehtävissä mitään, vaikka olet parhaasi yrittänyt - silloin pitää keskittyä hyvään ja hyväksyä tapahtunut, ottaa siitä paras irti. On pidettävä onnea yllä.

Haastavaa on myös lähipiiristä kumpuava ahdistus. Ja sen teflonin rakentaminen, ettei ahdistus tarttuisi. Sitä ja sen oppimista kohti. Mukavaa viikonloppua.

4 kommenttia:

  1. Heo tästä todellakin tuli aivan mainio!! Upea suorastaan! <3 :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maikkis. Melkoisen spooky se alkutilanne oli... Hirvitys muuttui joksikin muuksi vasta, kun lintu kadotti luontaisen värinsä :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".