sunnuntai 9. elokuuta 2015

Artjournaling - mustaa ja valkoista tai värikästä värikästä sotkua Tässä kaksi toisistaan kovin poikkeavaa aukeamaa. Ensimmäisestä löytyy kaikkea mahdollista silpusta, kohopastaan, leimaan, akryylimaaliin jne. jne. Sitä tein useampana päivänä sotkien kaikkia jämä juttuja ja kokeillen hankintoja.

Lopputulosksena sotku, josta ei oikeastaan ole mitään sanottavaa.


Tämä toinen aukeama syntyi nopeasti eilen illalla sohvan nurkassa. Sellaisen vuorokauden päätteeksi, etten ollut kynää saanut käteeni, nukkuutkin vähän huonosti. Motivaationa vain tarve tehdä jotain paperille, mutta jaksaminen ei riittänyt sohvan nurkkaa pidemmälle. Siksi musta lineri ja paksutussi. Valkoinen geelikynä ja Posca-tussi toimivat mitä parhaimpina työvälineinä. Ja doodlailu on niin kovin kovin rentouttavaa. Tämän jälkeen 10 tunnin yöuneni olikin sitten kovin rauhallista ja tasaista. :)

Aihe tässä on meidän perheelle todella kuuma nyt. Minulla opena edessä uudenlainen vuosi - sillä opetusta on aiempaa enemmän oman luokan ulkopuolella. Neiti aloittaa ekaluokkalaisena ja Juniori siirtyy isoon kouluun 5. luokalle bussimatkan päähän... ja meitä kaikkia jännittää, innostaa ja hirvittää....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".