lauantai 19. syyskuuta 2015

Artjournal, lauantai ja lasten kanssa HopLopissa.


 Meillä muksut on niin isoja, taitavia ja kova äänisiä, että kun me mennään HopLoppiin varataan aikaa vähintään kaksi -  mielluummin kolme - tuntia, ja äidille mukaan sopivaa viihdykettä koko ajaksi. Perillä homma toimii niin, että rannekkeiden ja veden ostamisen jälkeen käydään valitsemassa pöytä, johon äiti sijoittuu tarvaroineen ja siinä muksut käyvät juomassa, jakamassa mahdolliset sisarusten väliset selvitykset säännöllisin väliajoin.  Ja mitä tekee äiti --- no äiti askartelee :D kaikki ovat onnellisia, myös kotona nukkuvat koira ja iskä, joka saa levätä yötyön rasitukset hiljaisessa talossa kaikessa rauhassa.

Tämä aukeama valmistui näissä olosuhteissa tänään. Samoin Jyrkät miehet, joista postasin jo tuonnempana saivat uutta ilmettä ja muotoa .... ja tykkään kyllä molemmista. Tässä kukka & kasvatus hommassa olen ihastunut väreihin noitten raidallisten varsien läheisyydessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".