sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Rajalliset välineet


 En osaa enää - enkä haluakaan - kotoa lähteä ilman sitä välttämätöntä välineistöä ja artjournalkirjaa. Rajalliseen settiin - tällä kertaa mukana vain kassi -  mahtui mukaan lyijykynä, kumi, Stabilo All kynä, Neocolor II, vesivärit, Inktense blocks ja kynät sekä Lyran tussit, Singo Uniball valkoinen, Poska valkoiset (paksu ja ohuempi), mustia tusseja ja säiliö- ja siveltimiä. Mukana pienissä purkeissa gelmedium ja valkoinen gesso - ihan varuiksi nämä.

Rajalliset välineet saavat aikaan luontevan haasteen, ja mahdollistavat myös kokeilun. Sisäinen kritiikki ei voi huutaa kovalla äänellä, koska kaikki ei yksinkertaiseti ole mahdollista. .

Tämän Sivun kanssa hauskaa oli sekin,etten lopulta käyttänyt lyijykynän lisäksi kuin vesivärejä. Itse pidän tästä sivusta paljon. Ehkä eniten sen yllätyksellisistä väriyhdistelmistä.

2 kommenttia:

  1. Ihana sivu! Kivaa, että rajallisilla materiaaleillakin saa upeita sivuja tehtyä. Mökille ei voi ottaa koko kasaa mukaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta. Se on aina haaste kun lähtee "merta edemmäs kalaan", että mitä sinne kassiin pakkaa mukaan. Toisaalta se haastaa myös mukavasti ja siinä oppii jotain uutta, etenkin jos gesso ei ole mukana pelastamassa tilannetta :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".