sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Terveisiä AskarteluPirtiltä!

Nämä kuvat ovat Tarun ottamia
 Takana ihan huippu viikonloppu. Niinkuin aina AskarteluPirtti katkaisee arjen, lisää ikää naurettujen vuosien muodossa - ihana tavata sitä omaa heimoa, marginaaliryhmää, joka rakastaa askartelua....

 Tulihan sitä jotain pientä hankittua. Yksivärisiä kartonkeja, muutama kuviopaperi (osa on jo kortteina), tissuepaperia, Dylusion Paint maaleja (kaksi kuivaneiden tilalle ja uusi ihana harmaa!) teksteja, sakset ja piikin, korttipohjia, enamel dodseja, puolihelmiä....ja kukki, joita en löytänyt kuvaan. Ostopaikkoina olivat Anun Putiikki, Nanna Paperi ja Helmi, Decorette ja Kreatina
 Ajatukseni ostaa jotain pientä tuhoutui, kun Nannan kahmaisi paikalle tämän " Mersun" eli askartelutarvikelaukun <3  Se lähti matkaani jo heti perjantaina. Kätevä, pyörillä, paljon askuja ja reilusti tilaa paperille/kirjoille eli 12"x12" paperit mahtuvat suorina sisään :) :)


 Kuosina ei ehkä mun lemppari - silleen liian sähäkkä, mutta tämä asia ei juurikaan haittaa... On sen käyttökokemus kyllä NIIN hyvä... I am in löööv..


...ja kyllä minä pidin siellä kurssia ja askartelinkin, niitä tiputtelen teille pitkin viikkoa :) Mukavaa sellaista.
P.s. Ilmajoella Etelä-Pohjanmaan opisto oli kyllä kiva paikka. Kokonaisuudessaan ja kaiken kaikkiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".