maanantai 2. kesäkuuta 2014

ArtJournal: Yksilön vastuu

Yksilön vastuu
Eilen illalla, kun olisi jo pitänyt lähteä nukkumaan, eksuin Pintarestin ihanaan ja inspiroivaan maailmaan. Voih! Niin kauniita töitä NIIN taitavia tekijöitä, että ei ole tosikaan. Kun löysin takaisin kotiin aloitin tämän sivun tekemisen ja jatkoin sen näin aamusta valmiiksi. (Jihaa! illalla tulee uusi LifeBook oppitunti)

Uskon vahvasti, että tekemällä oppii, joten minä teen. Tekstien asettelu, kirjoitus tyyli, olivat ne asiat, jotka eniten tätä sivua työnsivät tekemään. Pintarestissä on todella todella upeita tekstejä, ja omiini en juurikaan osaa olla tyytyväinen. Mutta onneksi kyse on ArtJournalsivusta, jonka ei muita tarvitse kiinnostaakaan. Tekstien lisäksi yritin tehdä vähemmän kirjavaa sivua, yhdistää enemmän valmiita kuvia (mulla on Niin ihania kuvia & lehtiä). Kyllähän tästäkin tuli melkoisen värikylläinen, mutta en mielestäni ihan metsään ole ajanut. Tykkään.

Samalla tulee pohdittua muita elämän alueita. Eilen/tänään yksilön vastuuta omista ratkaisuistaan, sitä miten ei yksinkertaisesti riitä toteamus "nokun noi muutkin!" selitykseksi oikeastaan yhtään mitenkään. Etenkään jos elämän vuosia on takana yhtään enempää.

Ja Nyt ihanaa maanantaita kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kyllä mä vaan niin ihailen sinun töitä ja tuotteliaisuutta!

  VastaaPoista
 2. Tää on aivan mahtava sivu! Tutun näköinen kissa ja tekstit on hyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ester. Tuo kissa on se joka kummittelee. Tekstien kanssa vielä harjoittelen :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".