keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Tuliaiset mökiltä

Vietimme perheen kanssa karvan verran yli kaksi viikkoa mökillä. Maaseudun rauhassa, järven kupeessa. Viileä kesä sää takasi sen, että halkojen hakkaaminen, kaminan ja takan lämmittäminen tuli verrattain tutuksi. Vesi järvessä jäähtyi niin, että saunastakin uiminen oli joinain iltoina mahdotonta. :)

Ruokavaliovalintoja

Nyt kuitenkin kotona. Kuvia tuli tehtyä melkoisen tarkasti yksi päivässä. Sää ei kovasti kannustanut ulkoiluunkaan. Välineitä mukana oli iso kassillinen, mutta kuitenkin rajallisesti. Mukaan mahtuivat: tussit, valkokynät, paperisilput,hiilikynä ja sävyttäjä,gel medium,gelliplatte ja akryylimaalit, vesiluikoiset liidut, akvarellivärit sekä valkoinen että väritön gesso.
Kesätunnelmia

Hetki vain minulle
Girls just wanna have FunNämä kaksi sivua tein yhdessä pikkuneidin kanssa
"Tehdään äiti sivu!"
Doodlailua

Satumaa

Angels DayOff


 Mielenkiintoinen havaintoni oli, että noilla välineillä keksin uusia juttuja, joita kokeilin. Ei ollut mahdollista loikkia välineestä toiseen. Toisaalta nyt ei tullut tilauksia tai haasteitakaan, jotka olisivat vieneet tekemistä johonkin suuntaan.

Ajattelin postata kaikki sivut tähän kerralla.Just bare with me...
Presence (Läsnäolo)Rohkeus
Pinnan alla


Elämän satupuu


StuckLupa luodaNäitä sivuja tehdessä tuli pohdittua yhtä ja toista. Elämästä ja olemisesta. Monessa niissä on kollaasitausta - mikä miellyttää itseäni koko ajan enemmän ja enemmän. Pidän siitä, miten se antaa kuvalle elävyyttä, muuttaa värejä. Pidän. Yksi sivu jää vielä postaamatta, kun on pahasti vaiheessa. Ja tekemäni ATC-kortit postaan myöhemmin. :)

4 kommenttia:

 1. Jestas miten upeaa taidetta olet luonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli. Samalla huomasin, että osa puuttui. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Mervi. Niitä oli ihana tehdä. Möksällä on aika jotenkin erilaista kuin täälllä kotona.
   Tai käytän sen toisin

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".