lauantai 27. syyskuuta 2014

The PunnyBoy/omituisten otusten kerho

 Tämä kuva on melko suuri :)

Se syntyi nopeasti ja hauskasti tilanteessa, jossa ihana ja rakas työtoveri kaukaa vuosien takaa tuli viettämään kanssani perjantai-iltaa. Kysäisin, että loukkaantuuko hän, jos vähän piirtelen samassa kun vaidamme kuulumisia. Lopputulos oli se, että koko keittiönpöytää peitti vahakangas ja ystäväni teki erilaisia kokeiluja vaha- ja akvarelliliiduilla. :)

Puolikkaat kasvot - graaffiset - ja kuvan värimaailma ovat pyörineet meilessäni jo jonkin aikaa. Se, että kyseessä oli tällainen enemmän omanlaisensa tapaus, selvisi vasta kun työn aloitin. :)

Kasvot on luonnosteltu hiilellä väri on akvarelliliiduilla. Tautasta löytyy akryylimaalia, kohopastaa ja mustetta. Tykkään.2 kommenttia:

  1. Voi pupu-poikaa kun on surullinen. Kauniisti koskettava taulu ja samalla myös siitä huokuu jotain hauskuutta vaikkakin on surullisen näköinen..ehkä se on tuo asetelma pupu-poika ;) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Susanna. Jollain tavoin kommenttisi vahvistaa tämän työn onnistuneen. :) Elämä tai mikään on harvoin joko surullista tai hauskaa. Kaikessa lienee molempia. Ihanaa viikonloppua myös sinulle.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".