sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Tiloista ja tarvikkeista :)

Vesoväreillä pohja tekoa
 TylyMuija kyseli tuossa aikaisemmin, että olenko postannut tarvikevarastoista tai työtilasta. Ja olenpa hyvinkin joskus aikojen ja blogin pitämisen alussa tein tämän postauksen, siinä olen myös ensimmäistä kertaa tehnyt askartelulle kotiin oman tilan. Siihen asti tavarat olivat aina säiliötilassa tai lainehtivat ympäri keittiötä. Nyt kun katson kuvaa--- huomaan tavaramäärän kasvaneen valtavasti. Myös uusia säilytysratkaisuja on tullut Kuten. Minulle on laumapersoonana yhä tyypillistä se, että raahaan tavarat sinne missä ovat muut laumani jäsenet, joten askartelen yhä paljon risti-istunnassa sohvan nurkassa. Ja miksi en laita kuvaa - tämän päivän kuvaa Askartelusopestani. No, siellä on valtava kaaos. Olen nyt levittänyt (väliaikaisesti) osan töistä/työvälineistä lattialle.


Mutta  nyt itse asiaan. Esittelen tässä samalla, kortin teon ohessa lempparivälineitäni. Ja ajattelin niitä esitellä jatkossakin. Sitä mukaa kun jotain uutta käytän.Ensimmäisen kuvan pensseli on Erittäin kallisarvoinen, se on hyvä ja oikean kokoinen lähes kaikkeen. Akryylimaalien kanssa käytän muita, tämä on akvarellien oma. Vesivärini ovat iänkaikkisen vanhat venäläiset sokeripala värit, joihin olen lisäpaloja saanut/ostanut tarpeen mukaan. Tämä on kulkenut mukanani jo niin kauan, etten edes muista miten sen sain. Minulla ei ole niitä vesiväri/säiliö kyniä ollenkaan. Ehkä siksikään eivät leimat usein ole juttuni. Tuossa vierellä on yksi tärkeä asia myös - maalarinteippi - sitä pitää aina olla käsillä.

 Tässä vasemmalla levittelen/kuivaan pohjaa ihanalla - puoliskolta "saamallani" kuumailmapuhaltimella. Kyllä, sen kanssa pitää olla varovainen ja tarkka. Kyllä tämä on rakennuskäyttöön tarkoitettu, mutta sopii hätäiselle persoonalleni.
Ei en ole onnistunut sytyttämään yhtään paperia palamaan - vielä...

Puolivalmispohja

 Nämä ovat viimeviikon hankintoja Mannerilta (kiva kirjoittaa kun koira makaa näppäinten päällä, ja käyttää hiirtä). Edelliset öljypastillini ovat lapsuudesta saakka mukana olleet. Vähäisellä käytöllä tähän saakka - opin juuri niillä piirämään ja rakastan sitä, miten värit sekottuvat ja tekevät vahvan paksun pinnan. Tänään vahvistin keltaista ja kukkia.

Leimasimet


 Leimailutarvikkeita minulla on aika vähän ja niitä säilytän laatikosissa ja niin lätkittynä kaappien oviin.
 
Tässä Kuvassa näkyy vähän kaaostani... ja leimalua.


Nämäkin ovat yhdet aivan lemppareistani - Akvarelliliidut. Rakastan niitä. Ne ovat niin monikäyttöiset ihanasti tarvittaessa läpikuultavat,  sekoittuvat kauniisti toinen toisiinsa ja halutessaan ne voi hangata yhteen sormin :)  Tällä ertaa tässä kortissa vain väritin perhoset niillä. Valmis kortti löytyy seuraavasta postauksesta. :)

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista. Ihana postaus. Tulikin lähtö värihankinnoille. Ei tuo sinun kaaos tuotettuun taiteeseen nähden ole mitään. Leimat nyt lätkin minäkin kaapinoveen, joten iso kiitos vinkistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin kätsyä - ovat siinä esillä ja näkyvissä. Kaapinovet siitä vähän ottaa itseensä, mutta kaikkea ei voi saada esim. Inno kotia ja ihanaa taiteilua samassa kodissa

   Poista
 2. Ah,ihanaa.Kiitos tästä.
  Näen kaikki ne upeudet joita teet mutta on aina todella mielenkiintoista nähdä työvälineet joilla tehdään.Sitä tilaa jossa luovuutta luodaan.Ja aina kiva kuulla kokemuksia eri materiaaleista ja välineistä.
  Ja lempparituotteista hauska lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun "vastasi" ajattelin tehdä muutaman tällaisen postauksen vielä lisää... tässä ei suinkaan ole kaikki aktiivisessa käytössä olevat matskut.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".