torstai 7. toukokuuta 2015

Värikynien testailu jatkuu ja artjournalointi

Tällä kertaa tutustuin CaranDachén Pabloihin. Ne ovat sellaiset tärpätillä ja stumpilla sekoittuvat, tai miksi sitä sanotaan.


Aloitin kaulasta, siivistä ja vaatteesta - aika vaaleista sävyistä  enkä ollut olenkaan varma - ja sitten väritin hiukset. Voi taivahan talikynttilät, miten upeat värit. Tykkään. Pulmani, jonka oli testauksen seurauksena tarkoitus kutistua, kasvaa.

Kasvot ole piirtänyt aiemmin ja tässä plagioin itse itseäni. Että sellastakin saattaa tapahtua. Suurikokoinen artjournal sivu. Idea kolmioihin pilkotusta sivusta on pinterestistä, kuvat ja sommittelu omaani. Erittäin hauska idea minusta.6 kommenttia:

 1. Ihana ja ilmeikäs on tämäkin työsi
  Mukavaa päivää

  VastaaPoista
 2. Kiitos Enkuli ja Taru. :) Sitä oli hauska tehdä.

  VastaaPoista
 3. Pablot on mun rakkaus ♡♡♡ Pääset täällä testaan sit Prismoja ja Luminance ♡♡♡ kyniä, jos haluat vaan :D

  Upea ArtJournal! Jälleen kerran :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän hetkinen testaustilanne on se, että haluan molemmat. Aivan upeat erilaiset kynät - omat vahvuutensa molemmilla. Pablot ehkä tuovat välinevalikoimaani enemmän uutta, joten ovat sikäli listalla ensin. Tilanne saattaa muuttua - erityisesti Prismoista olen kuullut sekä hyvää että ei niin kehuvia lausuntoja..
   Ihana nähdä ihan pian

   Poista
 4. Mitkä ihanat hiukset naisella. Ja koko sivu on niin upea. Tuo kolmioihin jako näyttää todella hyvältä ja toimivalta idealta.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".