keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Paperillassa: Uudelle vuodelle


Paperillassa tänään julkaistaan juttu, jossa meitä pyydettin tekemään työ yhdestä sanasta, joka kuvaa tulevaa vuotta -t a i jonka toivoisimme kuvaavan tulevaa vuotta.

Itse koin haasteelliseksi valita yhtä sanaa, mutta lopulta se löytyi. Pitkän ajatuksen kautta. Toivon vuodenna 2016 osaavani ottaa rauhallisemmin. Nauttivani hetkistä, rauhasta ja löytäväni hiljaisuutta arjessa. Aikatauluttomien tilanteiden - suvantopaikkojen, joissa virrata hitaammin löytäminen olisi tärkeää. Läsnäolo on sitä, että on tässä - juuri tässä koko sielullaan ja ruumiillaan. Ajattelematta sen enempää mennyttä kuin murehtimatta tulevaakaan.

Tein artjournalsivun tätä sanaa ajatellen, sivu on selkeä, jotenkin rytmitetty. Siinä ei ole liikaa värejä ja ne ovat selkeitä. Kissa ---no, kissa siihen tuli, koska kissat osaavat olla ja vain olla. Tekevät vain sen kaikkein tarpeellisimman eivätkä yhtään enempää. Kissat ovat läsnäolon mestareita. Etsivät aina sen aurinkopilkun ja jäävät siihen makaamaan.

Tausta on akryylimaallilla maskin läpi tuputeltua punaista, jonka kuivuttua tuputtelin siniset kukat. Stabilon All kynällä tein varjot ja varret. Kissa on piirretty suoraan pohjalle. Silmät tein erikseen ja liimasin. Kirjaimet on mustasta kartongista stanssattu.
Mitä kohti sinä haluat kulkea vuonna 2016? Mikä on sinun vuoden sanasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".