lauantai 7. toukokuuta 2016

Lifebook 2016 Week 14. Main: Our Lady of Self-Compassion with Shiloh Sophia


Shiloh Sophian tunti oli mielenkiintoinen. Koko nainen oli keskimääräistä enemmän mieleen jäävä. Tämä nainen syntyi verrattain nopeasti tämä ensimmäinen nainen. Lady of Self-Compassion. Luulen, että teen tänään vielä toisen naisen. ---mielenkiintoinen tekniikka.

Itselleen on aika julma. Tai itsekriittinen. Omia tekemisiään äitinä, vaimona, työssä ja ihmisenäkin katselee kriittisesti. Pitäisi osata puhua lapsilleen kauniimmin, asettaa rajoja rakentavammin, olla tasapainoisempi ja turvallisempi. Läsnäolevampi. Vaimona pitäisi osata ottaa puoliso paremmin huomioon, antaa hänelle aikaa, järjestää jekkuja, huolehtia kodista paremmin... Työssä pitäisi enemmän keskittyä positiiviseen vuorovaikutukseen ja pitää fokus lapsissa. ...ihmisenä pitäisi enemmän tavata ystäviä, lukea kirjoja, pysähtyä ja antaa aikaa.... Pitäisi.

Ja kuitenkin ehkä tärkeintä olisi oppia nauttimaan tästä hetkestä, hyväksyä oma rajallisuutensa ja uskoa, että minä riitän.

 Kuten arvelin tästä piti tehdä toinenkin versio. Enemmän oman näköinen (lue: muutakin kuin akryylimaalia käyttäen) - varjoja ja värejä. Pidän tästä ---ja koko tunnin annista.

1 kommentti:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".