sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Joulukortteja sarjana saa uuden ulottuvuuden

 Ilmeisesti etenen kortteilun saralla ihan väärässä järjestyksessä... No niin tai näin, leimailijana olen ihan noviisi. Mutta nyt kyllä lähti ihan lapasesta, kun tilasin Heidin Korttipajasta tämän leimailutyökalun nimeltään the Precion Press. Hurei ja rommia pullo!

Eilen tulin kotiin ihanilta Suomen Kädentaidot-messuilta kolmen jälkeen. Ja NYT jo valmiina 19 korttia!!!! What?!?!?! Tein niitä 5 sarjoissa. Hurjaa.

 Tässä kortissa käytetty leimalutyökalun kanssa
Unity Stamp Companyn metsäleimaa, Decorettesta hankkimiani Versamark-mustetta ja Embossing Powderia (Seafoam white), Nannan paperista ja helmestä hankittua Sticky embossing powderia (toimii kuten kohojauhe, mutta pinta jää liimamaisen tahmeaksi) ja Konsta.shopin Mirror effect leaves. Sekä tietenkin vesiväriä

 Tässä kortissa samat välineet kuin edellä,  mutta valkoisen embossing powderin tilalla mustaa vastaavaa.
 Tämän kortin idea on varastettu elikkäs parastettu Maikkikselta . Hän teki ihania porokortteja AskarteluPirtillä ja siitä idean nappasin....

Leimailutyöväline "misti" helpottaa leimailua näin aloittavan leimailijan näkökulmasta tosi paljon, mutta kaikkia virheitäni en sillä saa poistettua. Väitän silti, että jatkossa olen hitusen myös leimakortteja tekevä sekakäyttäjä.

4 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".