sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Kelluvat kehykset -taidenäyttelyn jälkipeli

 Minulla oli elämäni 2. taidenäyttely Mouhijärven kirjastossa 2.5.-31.6.2017. Töitä oli esillä 15. Akvarelleja hieman höystttynä sekatekniikalla.

Nimi tuli Tarun ehdottamasta ideasta, kun pähkäilin kehystämisen haasteita. Ja näin näyttely pystyttäminen myös helpottui, kun ei se sitten ollutkaan niin vatupassissa taulujen ripustaminen.

Näyttelyn tekemiseen ja töiden esiinlaittamiseen ei tällä kertaa liittynyt niin paljon paljaanaolon tunnetta tai pelkoa. Jännittävää se toki oli ja palaute hirvitti.

Oman mausteensa siihen toi ihana Kirsi, joka on kirjoittanut jokaisesta kuvastani hauskan runotarinan. Siinä yhteistyössä opin eniten itsestäni ja omasta suhtautumisestani omiin töihini. Mielenkiintoinen projekti sekin.
Tarja ja Tiili - mun dreamteam ripustamisessa. <3
Lasten osaston seinä
Lukusalin 2. seinä


ihania avajaislahjoja
Näyttely oli myyntinäyttely ja olen tosi tyytyväinen ja yllättynytkin siitä, miten tauluja meni.

 Nyt näyttely on purettu (purkamiseenkin tänä vuonna oli ihana porukka <3 <3) ja takataskussa on muisto. Tiistaina pääsen pokkaamaan Sastamalan kaupungin taiteen ja kulttuurin apurahan ja rynnistelen mm. kirjaprojektiin kuvittamaan Kirsin tarinaa.

Kyllä kuvat on mun juttu....
Tämä näyttely tuskin on viimeiseni. :)

***
Some thouhgts about my 2nd Art exhibition in Mouhijärvi´s liberary earlier on this summer.
<3

1 kommentti:

  1. Onnea kaikesta ihanasta! Mukava kuulla, että on ollut ja tulee olemaan mielenkiintoisia projekteja :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".