maanantai 24. heinäkuuta 2017

LifeBook2017:Week 22. Main: Style Self Discovery with Leilani JoyAluksihan se tuntui aivan hullulta idealta - oikealta aikasyöpöltä vielä. Valita nyt 5 lempi taiteilijaa ja tehdä heidän tyylillään oma kuva. :) Hah.

Lähtökohtana kaikille kuville on FB -profilikuvani. Joo ilma rillejä ja silloin kun permis oli voimissaan. Mä olen wannabe kihara punapää....sääli vaan että tummat hiukseni eivät kauaa punaista kannattele ja kiharat karkaavat nekin melko helposti.

Lempparitaiteilijoidenkin valitseminen oli haasteellista. Heitä on niin monia, joita kertakaikkisesti ihailen....
mm. Jane Davenport, Tamara Laporte, Anja Waage, Angela Kennedy, Effy Wild ja moni muu jäi tästä projektista pois. Sitten vain piirtämään valittujen "profeettojen tyylillä" :) Ja hah haa! Se oli lumoavaa kertakaikkisen ihanaa. Haastavaa, opettavaista ja niin rentouttavaa.

 MarieLaure Delagecalsonin töitä ihailen valtavasti. Ne ovat yhtäaikaa raikkaita ja vapaita ja rentoja ja silti täynnä väriä ja pieniä yksityiskohtia.
 Deb Weiers <3 ihana tyyli upea värienkäyttö - liioittelu ja paljon yksityiskohtia. Myös hänen tapansa käyttää sanoja ja kirjoitusta töissään miellyttää minua todella paljon.
 Suzy Plattilla on jotenkin niin koskettava tyyli, että tämä pelotti todella. Hänellä on upeat ja voimakkaat värit, j a kuitenkin tunnelma on herkkä ja eteerinen.
 Wlad Safronow: värit, varjot, graafisuus, rajat....ihan omaa luokkaansa.

Danielle Danielsonin herkkyys yksityiskohtineen ja se miten taitava hän vesivärien kanssa on <3 Ei voi kuin huokailla.
Kaikkien näiden jälkeen ( kohtuullisen kamalan kesäflunssan kourissa) "omatyyli" olikin sitten .. tai ainakin tuntui olevan hukassa. :/ mutta kylllä se sieltä löytyy.... 

Kaikissa taiteilijoiden töissä viehätystä löytyi
*värien käytöstä
* varjoista ja valosta
*yksityiskohdista
*pitkä nenä

7 kommenttia:

 1. great all the pictures are so wonderful works of art... i love it!!!
  Happy Day
  Elke

  VastaaPoista
 2. Niin mielenkiintoista katsoa eri tyylisiä töitä näin peräkkäin. Hienoja, eri tavalla kauniita kaikki. Taitavaa.
  Pitäisikin kokeilla eri tyyleillä, eikä tehdä vain sillä omalla vanhalla minunkin. Kokeilla ainakin.

  VastaaPoista
 3. Upeita ja eri tyylit kyllä huomaa vaikken tunne alkuperäisiä taiteilijoita. Mut aijon googlata. Voisin itsekkin tehdä tämän saman tehtävän. T:Sanna Pitkänen

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".