maanantai 3. syyskuuta 2018

Alkoholimustetyö ja käyttämästäni tekniikasta

Alkoholimusteet olen hankkinut kahdesta paikasta Nannan Paperi&Helmi ja Piian paperi. 
Molemmat ihania palvelevia liikkeitä, kannattaa laittaa viestiä ja kysellä, jos tietoa kaipaa. Merkiltään musteet ovat Rangerin Tim Holzin musteita.
 (Pikkulinnut kertoivat, että pian myös Konsta Shop  saa myyntiin erän alkoholimusteita, mutta tätä saamme hetkisen vielä odotella. :)  )

Paperina käytän - tällä hetkellä -  Nannalta ostamaani Yupo paperia. Toivon, että löytäisin jonkun vastaavan, joka toimisi yhtä hyvin, mutta olisi ehkä edullisempaa.


Välineitä, joita käytän: isopropanol, truutta, sivellin, pipetti ja askarteluun tarkoitettu kuumailmapuhallin.Tekniikastani voin kertoa muutaman ydin asian:
- Se on erittäin sattuman varainen. En ennakkoon tiedä, mitä kuvaan tulee. Ensimmäinen vaihe, jossa alkoholimusteita paperille tiputtelen on erittäin rentoa ja leikkisää - intuitiolla ja päämäärättä.


- Toinen vaihe makaa tuon intuition päällä ja varassa. Kannustaa vastaamaan kyllä ideoille, joita mieleen tulee. Ne ideat piirrän esiin Stabilo All kynällä ja pehmentelen säiliösiveltimen ja veden kanssa.


-Toisinaan viimeistelen vielä mustalla ja  valkoisella maalitussilla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".