tiistai 25. syyskuuta 2018

Postaus alkoholimusteista ja läträämisen kaipuusta.....

 Koska tekisi mieli kovasti läträtä ja sitten, kun on muuta eikä ehdi voi hehkutella vaikka kokeiluilla....

Tässä jutussa ei siis ole mitään valmista. Vain kokeiluja ja testausta. Aika on ollut kortilla, kun taideopintoihin ja lähestyvään kritiikkituntiin liittyen on tehtäviä jonnii verran.

Sain viimeviikolla käsiini Pentart Media ink alkoholimusteita. Näissä kiinnostaa alkoholimusteilla leikkimisen lisäksi etenkin se, että ovat edullisempia kuin Rangerin vastaavat. 

Vieressä olevaan kuvaan olen Yupo paperille (olen ostanut sen Nannan Paperista ja Helmestä) värikokeiluita.


 Nämä alakuvat taas ovat paperi kokeilua, sillä Yupo paperi on kaikessa ihanuudessaan todella kallista ja soveltuu näin ollen pieniin töihin. Hakusessa ollut jo hetken paperi, joka toimisi samankaltaisesti kuin Yupo ja olisi saatavana isommassa koossa ja myös edullisempaa.

Tässä on erittäin hyvä vaihtoehto. Digi Finesse Premium Silk 250. Hinta tässä ihan toisessa luokassa kuin Yupon ja toimii. Saatavissa myös 350g. :)  A3 kokoisena tämä mahdollistaa isommatkin työt ---mää niin odotan, että pääsen läträämään....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".