keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Kohti joulua

 Joulun odotus on minulle aika iso asia. Koti puetaan - kaiken kaaoksen keskellä tai siitä huolimmatta - jouluun. Punaiseen ja tonttuihin. Valoihin. Ja lopulta aatonaattona kuuseen. Paketit hankin viimetingassa - se on mun juttu, mutta ovat useimmiten mietittyjä ja ajateltuja. Kuluvia, tarpeellisia tai isoksi iloksi.

Joulunodotusaikaan kuuluu myös joulukortit ja ne muistamiset, jotka annan käteen ihmisille, joiden koen kuluneena vuonna kantaneen yhteistä taakkaa arjessa kanssani. Oman perheen lisäksi sellaisia ihmisiä ovat oman työtiimin ihmiset, läheiset työkaverit, ystävät..
 Olen siitä onnellisessa tilanteessa, että näitä ihmisiä on aika paljon. Joka joulu haluaisin yllättää heidät jotenkin. Muistamisia löydät klikkaamalla lahjaksi (oikea banner). Tänä vuonna inspiraation sain Anja Waagen instagramkuvasta, jossa hän oli tehtnyt vekkuleita joulukuvia ja liimannut niitä sitten tulitikkulaation kansiin. Tässä osa omista tikkuaskeista ni.


Hauska idea, eikö totta. Nyt täytyykin mennä kaivamaan Taatelimuffinsien ohje esiin, niitä leivon joka vuosi viimeiseen tiimipalaveriin <3 Ihanaa joulun odotusta.

1 kommentti:

  1. Todella kiva pieni muistaminen. Ihania kuvia niissä. Tykkään.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".