maanantai 7. huhtikuuta 2014

Törröttäjät

Inspis-haaste huhtikuu haastaa mielenkiintoisella luonnoksella. DT- korteissa henki pääsiäinen, mutta omastani ei taida pääsiäinen tulla mieleen. Pääsiäskortit jäävät itseltäni lähettämättä. Enkä edes osaa sanoa miksi.

Törröttäjiä
Kortin kuva on toteutettu niin, että hyödynsin tässä samaa "haamupaperia", kuin aamullisessa Tekniikka10leimailua kortissa. Törröttäjät on tehty pullomusteella, jota tipautin pisaran paperille puhalsin ensin varren ja sitten nopealla puhalluksella "heteet" kukinnot piirsin mustalla tussilla. Reunat maalattu samalla musteella. Ihanat valkoiset törröttäjät olen saanut lisukkeina jostain vaihdosta. Ihania ovat. Raitanauha on  washiteippiä ja alla on kuviopaperia ja ovaalistanssattu. Molemmissa reuna sävytetty ruskealla. Siinäpä se sitten. Yritin olla oikein uskollinen luonnokselle. Onnistuinkohan :)

3 kommenttia:

  1. jestas, kuin hauska törröttäjä täällä onkaan! Mielenkiintoinen, taidokas ja hauska. Itseasiassa mullakin pääsiäiskortit lähettämättä, mutta olen tuumannut, että yllätän ystäväni silloin, kun vähiten odottavat yllätystä. :)
    Kiitos osallistumisestasi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos teille molemmille kommentoinnista. ...tämä ehkä niitä kortteja, joille on haastava löytää saajaa ja oikeaa aikaa. :) Mielenkiintoinen.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".