sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Hurrrrrrrrrjaaaaaaaaaa: kohta 100 000 katselua täynnä

Tiistaina 2. heinäkuuta 2013 "Aloitin alusta" ja nyt ollaan tässä 100 000 katselukerran kynnyksellä - huisia. :) 

 Hämmentyneen ja nöyrän kiitoksen haluan sanoa jokaiselle blogissa käyvälle, säännöllisille vierailijoille ja ERITYISEN isokiitos niille, jotka jaksavat kertatoisensa perään kommentoida töitäni. 
Ette voi arvatakaan, miten iso merkitys jättämälläsi viestillä minulle on. Vaikka kirjoitan tätä itselleni, vaikka työt ovat useat melko henkilökohtaisiakin, on palaute ja kommentit osaltaan auttaneet pitämään luovuuden lähteen yllä ja lisänneet uskoa omaan tekemiseen, jopa niin että tulevana vuonna yksi haave kuoriutuu munastaan... Ilman kannustusta niin ei olisi.

Nyt haluan laittaa pientä postia kolmelle kommenttinsa tähän alle jättävälle. Mitä postia ? Sen päätän vasta, kun Onnetar (neiti 6 v.) on nostanut hatu
sta nimen.

Arvontaan voit osallistua niin kauan, kun arvonnan kommentilla tähän suljen (= huomaan 100 000 katselun tulleen täyteen).

Onnea arvontaan!

10 kommenttia:

 1. Onnea isosta katsojamäärästä! Työsi ovat niin mielenkiintoisia, etten ihmettele ollenkaan!

  VastaaPoista
 2. Onnea ihanalle blogillesi!
  Mukana olen tottakai.

  VastaaPoista
 3. Huih! nyt se napsahti rikki. Välillä kyllä mietin, että onko todella näin paljon katselukertoja vai onko joku automaatti-kone jossain? Mene tiedä, mutta nyt tämä "arvonta" sulkeutuu ja MajanMolla ja Maca - nakatkaa s-postina (lampinen.a-r@ elisanet.fi ---> väli pois) osoitteenne niin pistän postia tulemaan - tässä voi tovi mennä, mutta älkää huoliko, tulee kyllä.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa ontäällä piipahdella ihailuvierailuilla

  VastaaPoista
 5. Onnittelut 100000;sta joka jo meni rikki!!!! Perässä tullaan! Kaukana....

  VastaaPoista
 6. Ihanaa Enkuli ja Tiinakin :) ...vakivieraita. Niin oon onnellinen teistä.

  VastaaPoista
 7. Oih minä en ole ehtinyt vierailla vähään aikaan, mutta nytpä kommentoin taas, että olet inspiroiva tyyppi ja tykkään taiteestasi

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".