keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Joulukalenterilaatikko

Tästä se lähti. Posti toi mukanaan ATC-vaihtojoulukalenterini Katilta. :) Kortit huusivat päästä pois kirjekuoresta (hyvä etten avannut niitä kokonaan) ja sitten oli edessä pulma - missä niitä säilyttäisin kuten joulukalenteria konsanaan. Seinälle en halunnut tänä vuonna kortteja levittää ja silmiin osui puoliskon viimeisin.... hankinta - tai laatikko jossa se on ollut.

Päällystin laatikon ensin tuommosella kuitupaperilla, sitten sapluunan läpi kultaa pintaan ja koristeet ja vähän gessoa.

Mustalle pinnalle tulin kirjoittaneeksi joululaulun sanoja. JA minusta tästä tuli varsin onnistunut. Laatikko.  Nyt odotan kovasti jo joulukuun ensimmäistä päivää....


Muuten tein itsekin 24 joulu tai talviaiheista ATC korttia, jotka lähtivät tänään toisaalle. Ne avaan yksikerrallaan käsikynkää tämän aarteeni kanssa,  joten tekin pääsette avaamaa täällä blogissa yhden luukun joulukuussa. Tervetuloa tutkimaan.

1 kommentti:

  1. Ihanaa on saada oma joulukalenteri! Innolla jään odottamaan millaisia luukkuja availet ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".