sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Artjournal: Ajatuskukat

Ajatuskukat

 Artjournaling on itselle tärkeää. Useimmiten teksti ei ole kovin henkilökohtainen ja prosessi on lopullista työtä tärkeämpää. Etenkin se asioiden järjestyminen omassa mielessä on parhaimmillaan minulla, kun teen kuvia tai sivuja. Ehkä tämän vuoksi ei ole kovin suurta kynnystä julkaistakaan töitäni. Se kaikkein syvin ja henkilökohtaisin on usein kimmoke tehdä, mutta jää minulle.

Artjournaling voi olla myös kovin henkilökohtaista. Kuvitettu päiväkirja. Minusta tällöin kuvan sisältö muuttuu, teksti vähintäänkin on kovin henkilökohtainen. Tärkeä eikä välttämättä toisten silmille tarkoitettu. Miten tehdä kuvia, joita ei tarvitse säilyttää kassakaapissa lukkojen takana niin, että niihin saa sydäntään purettua?

Tällä sivulla olen ratkaissut asian  kirjoittamalla useita lauseita, samaan kukkaan päällekäin. Vielä täysin epäjohdonmukaisesti. Pidän siitä, millaisen struktuurin sivuun tekstit tuovat ja samalla saan puristettua oman tuntoni paperille
Tällä sivulla on ensin kirkkaalla gessolla vahvistettu sivu. Senjälkeen tein vesivärillä ja leveällä pensselillä kuviot, jotka nostin esiin mustalla ja valkoisella tussilla. Lisäilin muutamiin kohtiin myös Promarkertussia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".