maanantai 22. kesäkuuta 2015

Terveisiä mökiltä

Rainyday

Ihan parasta, mitä viimekesänä - vai oliko se toissakesä - keksin, oli se, että halutessani voin pakata mökkilomalla perinteisen romaanin seuraksi maalit ja pensselit mukaan.

Nyt perheen kanssa olimme reilun viikon mökillä. Ja satoi paljon vettä. Sulkapalloilun ja korttipelin lomassa ennätin hyvin myös artjournalkirjojeni pariin. Ja tässä sitä satoa....

Mökillä ei ole liikoja häiriötekijöitä, ei pyykkikoneita pyöritettävänä. :) Siellä on mahdollisuus pidempiin hetkiin lemppariharrastuksen parissa.

Hetkittäin mietin, josko eläkkeellä olisikin niin. Ensin laittaisi mökin lämpiämään, sitten tekisi "paperihommia" ja söisi ja tekisi taas. Kävisi metsässä kävelemässä. Lukisi ja eläisi omaan tahtiin. 


Uteliaisuus

Nämä kaksi aukeamaa syntyivät gelliplattella tehtyjen pohjien päälle. Molemmat ovat omalla tavallaan mieluisia. Ehkä siksi, että olivat ihan puhdasta flowta - ei mitään tarvetta tai painetta heidän tekemiseensä - kunhan annoin kynän viedä. Molemmissa väritys on tehty käyttäen Inktense kyniä ja sekä värillistä että väritöntä gessoa. Stabilo mustakynä ao myös ollut käytössä.

Nämä yksityiskohdat ovat aivann yhtä vapaan kynän lentoa  ---mutta aivan eri tyylistä. Sivu on lähes molskine aukeaman kokoinen.
Tässä on vesiväripohja, sitten inktenseä, akryylimaalia, neocolorII ja akryylitusseja ja geelikyniä.  Pidän siitä, miten kerrokset näkyvät toistensa lomasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".