tiistai 9. kesäkuuta 2015

Pahvii pahvii pahvii

 Tämä päivä on pitänyt sisällään jo vaikka ja mitä. Näyttely valmistelut puskevat päälle ja etenevätkin. Tämän postauksen kuvat kertovat yhden osan tästä päivästä. Olen saanut haettua pahvit, jotka käyvät läpi muuttumisleikin tyylikkäiksi taustoiksii .... kyllä tiedän, tässä on vielä muutama mutka matkassa mm. sprayliiman käyttö.  Positiivista tässä on se, että näiden pahvien ja jo eilen hakemieni pitäisi riittää taustoiksi.  Jee!

Lisäksi tänään kävin ihmettelemässä, miten ihmeen ihanasti kuvani toistuvat kopioituna. Eli myös julisteet on tilattu, värit tarkistettu ja noudettavissa juhannuksen jälkeen. :) Huraa!


Nyt pitäisi potkaista itsensä tästä sohvalta liikkeelle ja mennä mittaamaan ja leikkaamaan pahvit määrämittaan - huomenna liimailuhommiin. Ciao.


P.s. Urheilutarvike liikkeistä saa (tai ainakin tästä meiltä Häijään urheilutarvikkeesta)  tukevaa siistiä pahvia. Kiitos kiitos kiitos! kun kauniisti pyytää

P.p.s Ford Fiesta muuntuu helposti tilaihmeeksi, joka imaisee sisäänsä pahvin kuin pahvin.... lähes

P.p.p.s (Useita tunteja myöhemmin) Pahvit odottavat vielä leikkaajaansa, mutta näyttelöluettelon vers. 1 on valmis. :) IIIK!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".