perjantai 25. maaliskuuta 2016

Flora Bowley ja intuitiivinen maalaus (wanderlust)


Kerroksia kerroksia, paljon maali ja erilaisia jälkiä. Itse käytin pääasiassa sormia. Koska tuntui siltä. Erittäin rentouttavaa. Etenkin kun tällä kertaa oli mahdollista jatkaa useampi tunti yhteen menoon. Nyt on arkipaineet pyyhitty maalikerroksiin ja vapaista voi nauttia rennosti.


Tein kahta työtä päällekäin - kuten ihana Flora. Tämä jälkimmäinen oli haastavampi. Oikeapuoli löysi itsensä helposti vasemmalla on maalia varmasti 5 kerrosta enemmän. Oikea puoli on valo ja elämä ja vasen on kuolema. Ajattelin tätä tehdessä ikäviä asioita. Nimi on Bryssel2016 - tämä aika on melko ikävää ja synkkää - ilo ja valo pitää pysähtyä näkemään aikana, jolloin mikään ei oikeasti pysähdy hetkeksikään.

2 kommenttia:

  1. Voimakas ja ajatuksia herättävä. Mä niin tykkään katsella töitäsi ja lukea ajatuksiasi. Silloin kun ei ole aikaa tai voimia väkertää itse mitään, haen sinun blogistasi aineksia pään tyhjentämiseen :-).

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, jos kirjoitteluni ja väriterapiani toimii noikin. Itsellä tämä on välttämättömyys - edes lyijykynäluonnos tai doodlailu. Mun ajatukseni toimii paremmin sen jälkeen, auttaa ratkaisemaan ongelmia ja ehkä hidastamaan - näkemään olennaisen. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".