keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

LifeBook 2014: lämmittelyä ja suojelusenkelini

Olen useaan kertaan käynyt Creomin blogissa Pää pilvissä jalat maassa ihailemassa hänen tekemiään sivuja LifeBook 2013 -kurssilta. Sillä kyseessä on todellakin kurssi, nettikurssi jota emännöi ihana Tamara Laporte Willowing Artista. Ja sitten aikani aprikoituani päätin hypätä liikkuvaan junaan mukaan. Sillä tammikuun 1. asti on alkanut LifeBook 2014, jonne muuten vieläkin mahtuu mukaan syyskuulle saakka.11 viikkoa on jo tätä vuotta eletty, joten hieman on "catching up to do". Eilen lähdin mukaan ja tänään olen aloittanut. :) Ja olen todella todella todella innostunut. NYT jo oppinut uutta.

Lämmittelyä
Tämä ensimmäinen sivu, jonka Tam teki todella taiten. Ei itseltäni oikein onnistunut. Käytetyt tekniikat olivat todella viehättäviä, ja voip olla että tämän tehtävän teen vielä uudelleenkin. Jotenkin kävi niin, että valitsin ihan väärät värit ja sitten ne menivät liian tummiksi peittivät liikaa. Joten päädyin vielä pesemään sivun... Tam käyttää työssään paljon crayon vesiliukoisia liituja, mikä minulle tuottaa pientä pulmaa. Minulla ei näitä ole, joten lainasin koululta - palautan kyllä ja tämänkin sivun perusteella hankin kyllä omat :)
Sivulla on liidun lisäksi, ihan alimmaisena tekstiä, gessoa, liitua, painettua, roisketta ja sivun reunat on akryylimaalilla viimeistelty. :)

Suojelusenkelini ja voimasanaEnsimmäinen varsinainen tehtävä oli tehdä kuva taiteellisen ytimensä suojelusenkelistä. Tämä oli erittäin opettavainen oppitunti. Edllisen sivun jälkeen - käytin melkolailla samoja värejä, mutta hieman maltillisemmi. Tam ohjasi kasvojen piirtämistä ja taustan teon. Tämä oli heino prosessi ja odotan kasvavalla innolla jatkoa. Molemmista sivuista opin hurjasti uutta. Sellasta mitä voin hyödyntää muissakin paperiaskarteluissani.

Voima sanani on released eli vapautunut, koska haluan sitä kohti kulkea. Vapautunut useamman merkityksen kautta. Koen, että elämäni on hieman liian aikataulutettua. Haluaisin tehdä asioita hitaammin, keskittyneemmin ja läsnäollen.  Luovuuteni rajoittunutta ja omien odotusten ja pelkojen tukahduttama.

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania sivuja olet tehnyt! Enkeli erityisesti on niin kaunis. Alkoi houkuttaa tuo projekti, löytyisköhän aikaa siihen (kin)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä mietin tähän asti samaa, ja päätin että riittää. Tunnit voi toteuttaa myös omaan tahtiinsa - sillä ne on ladattavia osallistujille vuoden loppuun asti tai jotain.

   Poista
 2. IIIIK,Ihana enkeli !!Ei ihme, että sulla oli vähän pää pilvissä !

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli. Mä oon NIIN innoissani :)

   Poista
  2. Hitsi mä tykkään nimenomaan näistä, joissa olet päässyt piirtämään itse! Älyttömän makea.

   Poista
 4. Kiitos :) Elina. On ollut huikeaa saada siihenkin ohjausta :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".