torstai 13. maaliskuuta 2014

Ruskeat kirjaimet 2 x F ja G

Inspiration haastaa jälleen: maaliskuun värinä on ruskea kaikkine kauniine sävyineen ja vivahteineen. Kirjaimet loogisesti F ja G - mutta toisesta piti tehdä kaksi korttia. Itse valitsin tuplakirjaimeksi F-kirjaimen. Ihan vain koska siitä keksin toisen mielekkään teeman helposti


Fakiiri
Fenix

Genetiivejä

6 kommenttia:

 1. Onpas upeat kortit! Ihan alkuun kysynkin, voinko vaihtaa sinulta fakiirin ja Felixin??
  Voin tehdä uusia kortteja, jos et löydä mieleisiä vapaista.

  Hieno toteutus kaikissa ja niin erilaiset aiheet taas. Tykkään kaikista. Kiitos kun olet mukana haasteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Vaihto sopii kyllä :) ja jos vaan sopii niin mieluusti toinen saisi olla F-aiheinen ja toinen vapaa. :) Voi olla aiemmin tehtykin. Käyn kurkkimassa. :)

   Poista
  2. Vilimarika, jos teet toisesta F-kortin (ei sammakoita, teen niitä itse paljon, jos saan pyytää) ja toinen voisi olla "when the time flies"- niminen kortti. :)

   Poista
 2. Huikean hienot kortit. Olis vaihtanut mielelläni minäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä seuraavalla kertaa :) Mun ATC kortit on periaatteessa kaikki vaihdettavissa, jos ei postauksesta toisin ilmene :)

   Poista
 3. tulin kurkistelemaan tänne vielä ja olitkin vastannut tänne vaihtoasiaan. Jos kortit vielä vapaana, voisin tehdä sinulle 2 atc:ta, eikä sammakkoja. :) Toiseen F-alku ja toinen jotain muuta. Minulla on vapaat atc:t eri sivulla ja tuo "when the time flies" on jo mennyt. Laittelen kortteja tulemaan, kun saan ne valmiiksi.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".