torstai 13. maaliskuuta 2014

Tuplasti inspistä

Kun kaksi asiaa tai inspiraation lähdettä menee sekaisin, käy näin...

Kun oli vain maalaus
Olen ollut kipeänä enkä ole paljoa jaksanut. Lueskellut ja seikkaillut netissä. Erään askartelijan jalan jäljissä eksyin Pinterestiin ja hain "mixedmediaa", "ATC" ja "ArtJournal"- hakusanoilla ja VOIH! mihin ihanuuksiin törmäsinkään. Totesin taas keskeneräisyyteni, ajanpuutteeni ja nyt voin myöntää, että harmittaa hetkittäin että kasvatus&opetus vei ja kuvataide jäi jalkoihin, kun Ammatillista Elämänpolkua valitsin. Taisi silloin Järki ja Käytännöllisyys ajaa Tunteen ja Taiteen yli.

No, toinen inspislähde siis nuo toisten tekemät aivan mahtavat työt. Ja se toinen on KK:n maaliskuuntehtävä, joka haastaa Maalaamaan roiskien, roiskimaan maalein. Ainakin roiskin ja maalasin. Tämä kortti on "pelkkä kansi" ja lähtee matkaan yhdelle kortteilevalle ystävälle kera kirjeen, jo ehkä huomenna :) Uskon ja toivon, että saaja tykkää, vaikkei tämä ihan perinteisin kortti olekaan - tai ehkä juuri siksi.


Dream
Toteutin tämän kirjan sivulle. Siihen kiinnitin muutaman sydämen, jottasain pidettyä osan sivusta puhtaana. Hiilellä piirsin ääriviivat, myös palloja. Jonka jälkeen maalasin (vesivärillä), lähinna punaisella, voimakkaammin sabluunojen vierestä ja vaalentaen reunoille. Sitten roiskin valkoisella, lisäsin yhden sydämen lisää, jonka jälkeen roiskin suhkeita "stumpilla" ja ilman. Tämän jälkeen tein hahmon erilliselle paperille. Pää on tehty lehdestä leikattuja lasten silmiä säästellen, gessoten ensin ja sitten akryylimaallilla ja puuvärillä, mekko on kuvio paperia ja kädet, jalat ja hattu taas piirretty hiilellä ja maalattu vesivärillä.

2 kommenttia:

  1. Tykkään ! Eikös olekin koukuttava paikka tuo Pinterest :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ansku kiitos - ja kyllä kyllä on koukuttava paikka. Etenkin se tekemisen tarpeen määrä, jonka siellä kerryttää. Kiitos!

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".