maanantai 30. maaliskuuta 2015

Artjournal: Horse called SunShine

Horse called SunShine

 I loved Scrap Around the Worlds Moodboard. Love the colors, and the drawn lines & the Sunshine quote and the horse. <3 So it was clear to me what to do. And I havet to say, I´m quite happy with my Sunshine. This is large artjournal page ( ~ 30cm x 65cm).

Scrap Around the Worldn kuukausittainen moodbroad oli ihana.
Tutorialvideo erittäin inspiroiva, mutta minulla lähti keulimaan kun siellä inspis kuvissa oli valkoinen hevonen. Sille tielle jäin.

Alla on kollaasi pohja paperiservettejä ja nuotteja, gessoa ja akvarelliliituja, vesiväriä. Hevosesta löytyy akryylimaalia, hiiltä, öljypastelleja...

Olen tähän kovin tyytyväinen. Siitä tuli melkolailla sellainen kuin suunnittelinkin ja mielestäni onnistuin myös haassteen suhteen.

11 kommenttia:

 1. Upea! Aivan ihanasti toteutettu hevonen.

  VastaaPoista
 2. Wow, this is so beautiful, thank you for playing with scrap around the world

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis työ! :)

  Kiitos vielä ATC-vaihdosta, poustasin juuri blogiini kuvia äsken! :)

  Harmitti kun en päässyt KK-tapaamiseen, olin laulukeikalla tuolloin, mutta ensi kerralla sitten! :)

  VastaaPoista
 4. Thank You all leaving comments. It meens lot to me

  VastaaPoista
 5. Hi, friend! Your project is so beautiful! Thanks so much for playing along with us at Scrap Around the World!

  VastaaPoista
 6. So beautiful! Perfect art journal page for our mood board! Thank you for playing along with us this month at Scrap Around the World!

  VastaaPoista
 7. Oih voih! Tämä on ihan mieletön ja aidosti pähkäilen mielessäni että mahtaisitkohan tästä luopua mitenkään kun tämä suorastaan huutaa päästä kehyksiin mun studion seinälle!?!
  SunShine muistuttaa uskomattomalla tavalla tähti-tuike-silmineen mun hevosta, Lottea, ja jos hänet pitäisi saada taiteiltua paperille niin näyttäisi juuri tuolta.
  Siis aivan uskomaton työ!
  En ymmärrä mistä ammennat sun inspiraation ja miten helposti saat nuo työt tehtyä. Vielä kerran, uskomaton ja suorastaan taianomainen taideteos. Ei pelkästään yksi art journal sivu!
  Iso hali Anu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Inspiraatio löytynee milloin mistäkin... automatkoilta, lapsilta - työssä ja kotona, haasteista, muiden taiteilusta. On ollut pitkään niin, että ideoita on enemmän kuin aikaa tehdä ne. :) Se on hyvä tilanne. ---joka päivä teen jotain. Kesken on usein useita, mutta kyllä jotain melki päivittäin saan valmiiksikin.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".