lauantai 14. maaliskuuta 2015

Artjournal:Jokin


 Teen artjournalin aukeaman illassa/päivässä - joskus useammankin. Silloin tälllöin joku kysyy, miten ennätän jokapäivä tehdä. ..niin. Jotain omista prosesseista kertonee se, että teen joka päivä jotain "kuvataiteellista" joskus vain läiskin papereita pohjaan joskus useamman työn valmiiksi joskus viivan tai kaksi. Olennaista minulle on että Jotain  teen. Toiset aukeamat tai kuvat tekeytyvät kauan ennenkuin valmistuvat. Toiset tipahtavat valmiiksi samantien.

Tämä aukeama valmistui vajaassa tunnissa. Ihan kuin se olisi vain odottanut tulostusta. Minulla on tehokas rakennuskäyttöön tarkoitettu kuumailmapuhallin auttamassa. Huomion arvoista sekin, etteivät aukeamani aina ole virheettömiä (tuskin koskaan) tai edes kovin viimeisteltyjä. Kiireessä tai kaiken melskeen keskellä kuten tänään saan aina aikaiseksi kirjoitusvirheitä...2 kommenttia:

 1. Tykkään tästä aukeamasta, jokin kovastikin viehättää. Oikein olen itsekin innostunut leikkimään väreillä, esimerkillä on voimaa:)
  Mitäpä yhdestä kirjoitusvirheestä, ei sillä ole merkitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sillä kirjoitusvirheellä niin oo. Sanoinpa vaan ko huomasin. Itsellehän Artjournalia tehdään. Kiitoos Armiida kun jätit kommentin <3

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".