sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Edesmenneen sähkötyökalun muistolle

kierrätyskasan kuningas

 Minulla oli (huomaa mennyt aikamuoto) järeä, kovaääninen ja tarkoitukseeni ihan liian tehokas kuumailmapuhaltaja. Sellainen raksamalli. Puoliskon jo aikaa sitten edesmenneen isän peruja.  Monta kuumennusta palvellut, pari liima- ja paperipaloa aiheuttanut, palovammoiltakaan ei säästytty. Oli ylä ja alamäkeä ---vakaasti se palveli ja toisaalta embossausjauheet levitti varmasti pitkin seiniä. Luotettavasti se palveli viimeviikkoon saakka.

Ensimmäinen varoitus yhteisen taipaleemme on lähestymässä loppuaan oli se, että viimeviikolla se käynnistyi kerran yskähtämisen jälkeen. Seuraava käynnistyskerta - joka oli myös viimeinen - oli dramaattinen. Koje ei käynnistynyt, vaikka kuinka nytkytin nappulaa. Sitten kuului lupaava hurahdus - kamala PAMAUS - ja sitten johdon juuressa iski siniset liekit ja pimeys tuli.

...armas laitteeni oli saanut pysyvän vamman, haju oli hirveä ja sulake paloi. Sain ehdottoman käyttökiellon ja kehotuksen hankkia uusi koje. Mieluiten askarteluun tarkoitettu. Siitä seurauksena pienikin askartelupyrähdys saa aikaan pinon kuivumassa olevia aukeamia...

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".