sunnuntai 22. marraskuuta 2015

LifeBook2015:Week 45. Main: Follow Your Happy with Tamara Laporte


 Tunti ihanalta, inspiroivalta Tamara Laportelta. Hänen työnsä oli joutsennainen SwanLady. Itsellä ajatus karkasi vahvan yksisarvisen mukaan. Mistä kalat tulivat? En tiedä, mutta silti ne ovat mielestäni todella tärkeät. Aiheena tunnilla oli hauskanpito leikkiminen ja onnentunteen seuraaminen.

Omassa kuvassa ja sitä tehdessä mietin, suhteita - ohjausta laajasti - omasta ympäristöstä irrottamista tai irrottautumista. Vapautumista.

Voidakseen seurata onnea tai kulkea omaa onnea kohti, täytyy ensin tietää, mitä haluaa. (Vai onko niin, että saatat pitää onnea eriasiana mitä se todella sinulle on?) Sen löytäminen voi olla hyvinkin haastavaa - eikä se ole yksin oma asiani vaan toimii suhteessa ympäröiviin ihmisiin.

Joskus on helpposanoa,että Onni on asennekysymys - ja niin se varmasti osin onkin. Aina silti ei hyväkään asenne kanna.

5 kommenttia:

 1. Voi että on ihana työ! Yksisarvisia rakastan ja kaunis mystinen on tuo kuva kokonaisuudessaan. Tuo kala on suloinen merenneidon kädessä ;)

  VastaaPoista
 2. Yksisarvisesta tuli näin puhtauden ja voiman vertauskuva. Kalat viittaavat kristinuskoon.Merenneidot/seireenit kuvataan ilkeiksi ja ahneiksi, kuolleiden sielujen ruumiillistumaksi. Tähdet ovat edesmenneitä ja taivas kuvastaa iänkaikkisuutta ja ikuisuutta - jonkinlaista ajattomuutta.

  Että joo, en lähtis näitä symboleita sen enempää pohtimaan. Tuli vaan mieleen. Itsekin (ehkä kaloista johtuen) ajattelen naishahmon merenneitona. Jotenkin kädessä olevan kalan, yksisarvisen ja naishahmon välissä on yhteys: kolmio. Ja toivottavasti myös ymmärrystä.

  VastaaPoista
 3. Nuo kalaset vie miun sydämen!!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".