keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Life Book 2016 : Week 18 - Reframing Your Story with Effy Wild


Tässä arttiaukeamassa on melkein kaksi itsenäist sivua. Ensimmäinen luurankoineen on journal sivu, alla haastetarinan alku ja päällä se m i t ä hyvää siitä lopulta koitui. :)

Pidin tästä tunnista kovasti ja olen tyttöön oikein tyytyväinen. Hänellä on hauska ilme :) Toisin kuin Effyn tunnilla minulla tyttö ei kasvanut aikuiseksi, ehkä siksi että tarinassakin idea on enemmän työstä lapsiin päin. Ja jotenkin toivon muutenkin, etten unohtaisi sisäistä lastani - muistaisin kysyä, ihmetellä, luoda ja leikkiä. Mukavaa viikon jatkoa.

Silmistä piti ottaa oikein lähikuva, ovat sen verran lempeät. :)

2 kommenttia:

  1. wau, onpa hieno <3 ja tuo sisäinen lapsi teema on tärkeä. Mä kuuntelin parisen vuotta sitten sisäisen lapsen eheytys cd:tä 3 kuukauden ajan melkein joka ilta. Oli tosi eheyttävä tosiaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen mukana jo kolmatta vuotta LifeBook artjournal kurssilla <3 uh! ihanaa ja opettavaista. Työn ohessa en saa tehtyä, joten olen säästänyt niitä tähän kesälomalle

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".