maanantai 18. heinäkuuta 2016

Lifebook2016 Week 24. Main: Dancing with Shadow with Tamara Laporte

 Kollaasin päälle maalaaminen oli teemana. Tämän tyyppistä työtä olen tehnyt ihanan Tamaran ohjauksessa kahdesti ennenkin. Kaikilla kerroilla olen oppinut ihan hurjasti. Niin nytkin. Toki hieman haastoin itseäni ottamalla kirahvin mukaan ... Lopputulokseen olen kyllä tyytyväinen.


lähikuva kirahvista

lähikuva tytöstä

3 kommenttia:

 1. Kaunis maalaus, harmoninen lopputulos. Naisen ilme maalauksessasi arvoituksellinen, ihan kuin Mona Lisalla. Saanko kysyä, millä väreillä/maaleilla työstit teoksesi kollaasin päälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kikka. Tottakai saa kysyä. Kollaasin päälle levitin kerroksen läpinäkyvää gessoa, sitten neocolor II (vesiliukoinen vahaliit), akryylimaalia, valkoista gesso, inktense kynää - sekatekniikalla siis. :)

   Poista
 2. Tämä on niin ihana. Rupesin tässä katsomaan pitkästä aikaa sinun sivujasi.. tämä kuva jotenkin nyt inspiroi valtavasti. Voi olla, että kotona (nyt töissä ruokatunnilla)kaivan värit ymt esille ja pitkästä aikaa teen aj-sivun..

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".