sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

LifeBook2016-Week 22. Bonus: Facing Your Fears with Kristin Dudish

 Jotkut LifeBook tunnit onnistuvat yllättämään totaalisesti. Tästä tunnista minulla oli vahvasti sellainen ennakkoajatus, etten ikinä saa tätä valmiiksi. Epäilin myös ettei eritekniikoiden yhdistämisellä ei saa aikaan kokonaisuutta.

Tein tämän työn kerralla valmiiksi. Vaikka aikaa kului, ja yö kului. En halunnut lopettaa. Keskittyminen yhteen palaan, siinä oleviin tummuuseroihin ja muotoihin olikin yllättävästi koukuttavaa. Hauska oli myös tehdä havaintoja siitä, mitkä tekniikat olivat itselle mieluisat ja helpot (neocolor, lyijykynä, panpastell, vesiväri) tai mitkä haasteellisia (öljypastelli, mustekynä). Lopputulos yllätti, koska siinä todella on ystäväni. Selkeästi tunnistettavana. :)
Tekniikat ylhäältä vasemmalta alkaen:
vesiväri, inktenseblocks+säiliösivellin,akryylimaali, öljypasteli, inktenseblocks (levitysvedellä vasta paperilla), Pan Pastell, vesiväri, lyijy, tussi, NeocolorII, Stabilo All, Neopic pisteilä, lyijykynä, mustekynä, kuivapastellikynä, kuulakärkikynä, Inktense pencil(ei levitetty),Neopic viivoila, lyijykynä (stumpilla levitetty) ja hiili.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".