keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Paperillassa tänään: Yksi väri monta sävyä.


 Paperillassa mukana olo on niin inspiroivaa. Taaskin pitkällisen pouhdinnan jälkeen syntyi kuva teksteineen kovin helposti. Teksti "Whales don´t sing because they have an answer. They sing because they have a song." sopii kuvaan vekkulin valaan kanssa verrattain hyvin.

Vaikka kuvaa suunnittelinkin pitkän tovin - oli taas aihe hukassa - siinä on paljon myös sellaista, minkä olemassa olon tiesin vasta maalatessani ja piirtäessäni. Laineet saivat harjanteensa piirtämisen edetessä ja kalat, joita on melko paljon tulvat vasta kun roiskuttelin tummia pilkkuja taustalle --- ja mieleen pälähtivät isoja meren eläviä seuraavat pikkukalojen parvet.

Valaan hammasrivistössä käytin taiteilijan vapautta  antaessani melkein Pepsodent hymyn (- 2 hammasta), sillä eihän valaalla tuommoisia hampaita ole. Taiteilijan vapaudella rikoin myös annettua ohjetta ja indigo+payne´s grey väriin pudotin posken paikalle pikkaisen magnetaa...1 kommentti:

  1. Tämä on aivan ihana. Tuo valas iloisine, velmuine ilmeineen on niin mainio. Tykkään todella.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".