torstai 4. tammikuuta 2018

Hu huuu!

Olen jumiutuja ---sitä kannattaisi tutkia enemmänkin - jään siis jumiin tiettyihin tekemisen tapoihin välineisiin ja hinkkaan ne puhki, kunnes huomaan kyllästyväni ja koen luovuuden kuivuvan kokonaan kasaan. Leikin ja rentouden unohtaminen ja ryppyotsainen lopputuloksen tavoittelu eivät myöskään ole hedelmällisiä.

Tämä kuva on syntynyt tilanteenssa, jossa olin ajanut itseni molemmilla tavoilla nurkkaan. Tekeminen on kuitenkin minulle se, minkä kautta jumit karistetaan olkapäiltä ja värit alkavat taas leikkiä. Tässä gelliprinttiä ensin ja sitten sormimaalausta ja Stabilo All kynää sekä tussia. ...ja taas sielu sai siivet...

Pöllöt ovat muuten aika usein ..se juttu. <3

3 kommenttia:

 1. Pöllöt on ihania ja täällä toinen jumiutuja, joka nyt ei edes lähde käyntiin ja saa mitään tehtyä. PAITSI, että blogiin postasin pitkästä aikaa ja samalla aloin lukemaan muiden blogeja loppiaisen ratoksi.

  VastaaPoista
 2. Upean värikäs pöllö! Se on tuo tekemisen mojo välillä hukassa minullakin... ja sitten taas tulee luovuuden puuska niin että koko huusholli on kuin tornadon jäljiltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista se on tasapainottelua. Kaaoksen ja jumin välillä. Arvostan itse niitä ideoita ja sitä kaaosta enemmän kuin järjestystä ja jatkuvaa siivousta.
   Kiitos Sari ja Ansku kun jätitte "jälkiä sydämeen".

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".