tiistai 16. tammikuuta 2018

Ihan pakko jakaa pieni juttu....

Joululomalla tuli tehtyä hankintoja ja nyt sitten harjoitellaan. Eli ostin itselleni Wacom Intuos Pro  piirtopöydän... joo sellanen tietsikkaan liitettävä, joka toimii kynällä. Joo, kyllä oon tykännyt. Ei, ei riitä että osaa piirtää. ...harjotella pitää ja paljon. Tässä postauksessa nyt itsellekin muistoksi niitä tuotoksia. :)
Tää susi oli ihan eka... ja kyllä oli vaikeeta ..mm. värittäminen :D
Tässä kokeilin kaikenlaista - opin ehkä jotain ja kynätuntumaa siinä kanssa yrittelin hakea.

Tätä tätiä tuunattiin jo tuntikaupalla ja alla oli varmaan muutama tutorial videokin (Aaron Ruttenilla monia varsin avaavia):

Kuppikeko

Kupit nurin.

Kaksi viimeistä on tämän illan tuotoksia - moni on siis tuhottu tallentamatta. Osin siksi, että muistia tämä syö melkoisesti - sekä pilvi että ulkoinen muisti kovasti tarpeen tässä. Mutta alimmassa on paljon sitä, mitä yritin toki myös virheitä. Mutta homma etenee... #digitalart

1 kommentti:

  1. Piirtopöytä on nasta juttu ja kyllä olet taitava jo nyt, se on aika vaikeaa piirtää sillä, itsellä kanssa ollut jo aika kauan ja hyväksi todettu, mutta piirtäminen edelleen hankalaa, käytän sitä enemmän digitaiteiluun;)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".