tiistai 13. elokuuta 2013

Minäkö muka maskaan?

Leimailu silleen oikeesti, tosissaan ja suuressa mittakaavassa ei oo oikeastaan mun juttu. Mulla on kyllä leimoja, mutta lähinnä tekstejä ja jotain pikkujuttuja (nekin ystävien hankkimia). Musteita mulla on muutamia ja ne on lähinnä sävytykseen tai taustan tekemiseen hankittuja, joten olin liemessä heti kun Päpsy kertoi uudesta haasteblogista Addicted to Tecnics, joka avasi "ovensa" menneenä viikonloppuna.

Uudet jutut viehättää ja lauantaina blogissa vierailtuani jäinkin tossissani pohtimaan ensimmäistä haastetta, jossa piti maskata. Tehdä siis leimailukortti yhdessä tasossa käyttäen useampia erileimoja ja luonnoksen pohjalta.
luonnos
Tämä ei olisi vielä vienyt mua eteen eikä taakse, mutta Puuhis ja Päpsy olivat laittaneet koukun eli aivan mahtavat kohtakohdalta ohjeet, joihin perehdyttyäni huomasin ajomatkoilla töihin ja kotiin miettiväni, kuinka sen voisin omilla resursseillan toteuttaa. Tänäiltana viimein tartuin tuumasta toimeen, vaikka ei siihen aikaa olisi oikeasti ollutkaan...

Tämä ylempi kortti on oikeasti nro 2. mutta nostin sen tähän, jotta saatte selvää tekstistä. Käänsin siis luonnoksen kyljelleen, yrittäen kuitenkin säilyttää asettelun. Tässä kakkosessa leimasinvärit olivat Holtzin DesertInkejä, minkä huomaa tekstikin meinas levitä vaikkei ollut tarkoituskaan. Tätä korttia värittelin myös ja keskusaiheen kukka sai oman maskinsa.  Kulmien kirkkaammassa pohjassa käytin - ei kovin hyvällä menestyksellä - akryylimaalia ja painoin sillä.

Nro 2
Nro 1


 Tämä ykkönen on samoin kyljellään. Ja noudattelee ohjeiden värimaailmaa. Sävyte ja pohjaleimoja nämäkin, ja valitettavasti teksti vähän huono. Mutta tälleen toimivampi minusta kuitenkin kuin värien kera, joten tällä mukaan haasteeseen. :)

Joutuu varmaan vielä  kokeilee mustavalkoista toteutusta myös... mutta ei ihan just näillä leimoilla.

2 kommenttia:

 1. Kiva kun rohkenit tulla mukaan! Ruskeassa kortissa värimaailma on kivan harmooninen.

  Kun kokeilet sitä mustavalkoista korttia, niin kokeile kukkakedon sijaan käyttää hieman matalampaa (mutta tuollaista leveää) leimaa. Nyt kortti ei ole ihan luonnoksen mukainen, koska niitä luonnoksen "palkkeja" pitäisi saada mahtumaan kaksi niin ylös ja alas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Puuhis kommentista - ja etenkin ohjauksesta. Leimailu on mulle aivan tutkimatonta aluetta vielä, maskauksesta puhumattakaan. :) Leimavarantoni on myös rajallinen, mutta alusta on hyvä lähteä liikkeellle.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".