sunnuntai 25. elokuuta 2013

Vilkas viikonloppu...

Takana ihana viikonloppu. Sää oli mitä kaunein syyssää. Itse olen lähes naulannut itseni askartelusoppeeni, joten nautin vain ikkunasta näkyä. Onneksi meillä lapset osaavat ottaa ulkoilusta kaiken irti, silloinkin kun äiti askartelee :) Ihania omenaposkia sunnuntaiaamun ulkoilun jälkeen...

Lauantaiaamupäivä menikin kaupoilla ja millaisilla kaupoilla. Prismasta tuli hankittua muutamia tarvikkeita kuten harppi, jota olen kaivannut muutamaan otteeseen...


 Ja sitten kävimme Paperilohikäärmeessä, ihanan Ellun luona. Lapset lahjoin käyttäytymään suht asiallisesti. Samalla kävin lunastamassa Skräppihetken#14 haasteen voiton ( 15€ lahjakortin). Ihan koko tätä kasaa en sillä hintaa saanut, mutta ihana juttu silti.

Mitä kaikkea sitten tarttui mukaani? Paperia, joka on riittävän sileää mm. gelli- ja leimatyöskentelyyn, gelatiinilevyn 16x16cm, tela, akryylimaleeja, maskeja ja sabluunoita, sormitöpöttimiä, kohoteippiä... :) ja ah! miten tyytyväinen olenkaan ostoksiini ollut. :)

 Jos perjantaina (vai oliko se torstai)  Blog Peony and Parakeet räjäytti tajunnan teki gelli saman sunnuntaina. Ihanaa sotkemista, mahtavia tausta pintoja, väriyhdistelmiä ja kerroksia,... ihan tajuton juttu. Sillä en todellakaan tiedä, miksi jotkut onnistuivat upeasti ja jotkut eivät sitten ollenkaan, tai eivät ollenkaan niin kuin olin kuvitellut.
 Eli tällaisia sain (saimme aikaiseksi - lapset nimittäin innostuivat telasta melkosesti) . Upeasti onnistuivat mielestäni vasemman yläkulman keltasävyinen gelli ja tuo missä näkyy ratakset sinililalla taustalla, samoin oikean alakulman rinkulat. Miten sain nuo muksujen nimet noin nurin? En tiedä. Miten nuo ratakset onnistuivat noi? En osaa sanoa. En siis todellakaan tunne vielä tätä välinettä, mutta ihan varmasti tulen tätä gelliä käyttämään. Sillä saa todella uniikkia juttua.

Mitäs muuta sain aikaiseksi? :) No ne elämäni ensimmäiset ATC kortit. Niiden tekemisessä oli haastetta, mutta samalla se oli tosi kivaa. Niin kivaa, että voisin heittää jossain kohtaa mahdollisille lukijoilleni haasteen jonkin aiheen ympärille ATCvaihto ringin... :) Niin ne ATC kortit laitan postaten myös mutta vasta loppuviikosta, kun ovat saajallaan perillä... jännittää.

Nyt toivotan kaikille mahdollisimman ihanaa, luovaa ja mukavaa viikkoa. Seuraavan musiikin tunnelmiin Jippu ja Tuonelan koivut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".