maanantai 19. elokuuta 2013

Vintagekortteja :)

Vuorokausi ehti vaihtua ennenkuin tämän illan väkerrykset valmistuivat. Kolme mielestäni ihan onnistunutta vintagekorttia - tai ainakin sitä yritin kovasti. Vintagea, mielestäni erittäin kaunis tyyli. Toki haastavakin ja huomaan itse olevani siinä melko ruskea.

Tällaisia tuli
Rekkamiehen menopeli
 Tämä ensimmäinen kortti on sekä Anelman  vetämään KKn vintagekorttihaasteen kortiksi, että todnäk omaan tarpeeseen tuleva. (Nyt luotan siihen, ettei armas puolisoni oikeasti käy blogiani lukemassa.... :) )
Uusi hattu
 Tässä kortissa nuori neiti peilaa itseään muotiliikkeen ikkunasta ja ihastelee samalla uutta hattuaan. Tällä kortilla mukana Askartelutaivaan vintagehaasteeseen - oli siis tarkoitus osallistua, mutta vuorokausi vaihtui ennen kun sain postattua. Joskus menee ajantaju, kun väkertää...

My Special Baby
Mielestäni herkkä kuin uni tämä kortti. Itse tykkään siitä kovasti. <3

Myöhemmin tänään alkaa työviikko, jonka tiimellyksessä saattaa kortteilu olla "hieman" haastavampaa. Toisaalta voi olla, että ennätänkin. Etenkin kun mielen pohjalle jäi kaivelemaan Annen mankkuhaaste (huomasin, että multa yks leimakuva löytyy), skräppäämään pääsee bingorivillä ja kortttisirkus haastaa mukaan maisemalla :) Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".