lauantai 19. heinäkuuta 2014

Artjournal Kuplii kevyesti Onnesta

Kuplii kevesti Onnesta

 Jo aikaisemmin olen hehkuttanut France Papillonia ja teen sen nyt uudelleen. Sillä katselin eilen yhden hänen loistavaista tutorialvideoistaan. Hän jossain vaiheessa on julkaissut yhden tutorialin per maanantain.

Itse koen hänen videonsa upeina, koska opin niistä uusia tekniikoita. Tässä ihan uusin oli tuo kohopastan (värjätyn ja sitä kautta löysemmän) vetäsy paperiin kankaan läpi. Itsellä sideharso, mutta varmasti mikävain huokoinen kangas käy. Tykkään kovasti struktuurista mikä syntyi.

 Tausta on kivioitu gessolla, joka on lisätty maskin läpi. tämän vinoruutumaskin intouduin tekemään itse vanhasta kalvosta. Paperit on värjätty kahta mustetta/suihketta sekoittamalla, vettä suihkastu ja lätätty musteen päälle. Sideharson värjäsin samoin suihkeilla. Kuplat ovat tässä työssä ihan lemppareitani ja noudattelin pitkälle viedossa näytettyä mallia. Värinä on öljypastilli, alla sormin levitetty gesso.

Aina en tuotoksistani pidä, monesti tekeminen on lopputulosta tärkeämpää, mutta tämä sivu on keveydessään tosi kovasti mieleeni. Pidän siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".