lauantai 26. heinäkuuta 2014

Life Book 2014 Week30 with Carisa Paige: Make Shift Magic

Love & Attitude

Tällä viikolla tunnin piti ihana Carisa Paige, ja kyllä hänen täytyy olla osin keiju. Ihana herttainen ihminen. Hänen tällä kertaa käyttämänsä tekniikka oli minulle haastava. 

Maailma on täynnään upeita valokuvia, itse katselen kuvai paljon, mutta niistä sivun tekeminen (etenkin kun kopiokone ei ole kädenulottuvilla...) oli haasteellista. Toimin niin että laitoin kylmästi googlen kuvahakuun sanan asiasta joista pidän "rakkaus" "singing in the rain" (sillä tämä kuva tuli heti mieleeni, se on minusta kaunis - Monella tapaa) ja kuumailmapallo... 

Kuvat löysivät pohjalta nopeasti paikkansa, mutta vieläkin tämä sivu oli mielästin ruma, eikä mitenkään henkilökohtainen. Vasta tekstit tekivät sivusta omani. Ja ehkä lopulta se, että...no, en kestä tyhjyyttä kovin hyvin, ja rakastan noita palikoita jotka kuvaan duudlailin. 

Sivun viesti on eräänlainen protesti sanonnalle "Asenne ratkaisee". Tavallaanhan se on totta, mutta asenteen lisäksi tarvitaan se OIKEA asenne ja rakkautta, jotta ratkaisu ei ole itsekäs vaan huomioi kaikki. Ja jos sinulla on rakkautta ja oikea asenne - pieniä ihmeitä tapahtuu. Nih! :) Mukavaa viikonloppua.

2 kommenttia:

  1. :) ja kuvat on kontaktimuovilla!?!?! Sama tekniikka kuin teippitekniikassa.(liuotetaan vedessä ja paperi rapsutellaan pois)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".