torstai 17. heinäkuuta 2014

ArtJournal: Outoja asioita

Outoja asioita
hmm... Tänään tallainen sivu. :)

Kirpputori kuormaa viedessäni ostin itselleni vanhan "vähän jo lukiessa pehmenneen" lastenkirjan n. A4 kokoisen, johon nyt teen kuvia ja sivuja. Osin niin, että teen ne suoran sivulle kuten tämän tässä - toki tämänkin alin kerros paperisiuikaleista liimattu... ja osin niin, että teen kansiin uusia liuskoja, joihin upotan uusia sivuja. Kirja on kuvitettu versio H.C. Andersenin sadusta Keisarin uudet vaatteet. Pidän ajatuksesta, koska tavallaan kirja saa nyt uudet vaatteet. :)

Tänään olen pohtinut paljon sitäkin, että pitäisikö minun miettiä tai valikoida tarkemmin postattavat juttuni  - onko tarpeen postata kaikki? Pitäisikö valita parhaat? Toisaalta koen yhä, että jokainen kuva/sivu on sillä hetkellä tärkeä - silloinkin kun on epäonnistunut. Tekemiseen liittyvät ajatukset ja tunnelmat ja onnistumiset/epäonnistumiset ovat tärkeitä ja toisaalta - teen tätä kuitenkin itselleni. Minua varten. Sekä blogia että Artjournalingia ylipäätään. Postaaminen kuuluu jotenkin kokolailla yhessä tähän tekemiseen ja on osa prosessia. Tai siltä tuntuu juuri nyt.

3 kommenttia:

 1. Waude mitä taidetta. Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli. PIdän niin kovasti siitä, että jätät aina kommentin jälkeesi. <3

   Poista
 2. Anna tulla kaikki vaan jos siltä tuntuu. Upea sivu taas kerran.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".