perjantai 11. heinäkuuta 2014

My Artjournal Way of Life - kannet

Kannet valmiina

Paperilohikäärmeessä käydessäni viimeksi sain ihan livenä nähdä Elinan ihanat Salaiset kansiot  jotka hän oli tehnyt. Linkistä pääset kurkkaamaan mistä on kyse, sillä oma tekeleeni ei yllä lähimainkaan siihen, mihin Ellu. :)

Tähän omaan tarkoitukseeni ne ovat oikein hyvät ja olen niihin tyytyväinen. Artjournal kansioni, johon olen sivuja tehnyt muuttui pikkuhiljaa raskaaksi ja pulleaksi, ja koska siellä on sivuja vielä valtavasti päädyin tähän ratkaisuun. Näiden kansien sisään kokoan toukokuun ja kesäkuun aikana tekemäni sivut. Toki Lifebookin sivut saavat oman kirjansta. Pyöristin sivujen kulmat  ja sain siitä mielestäni sievän ja melko siistin oloisen kokonaisuuden - liitän kuvan valmiista kirjasta, kunhan kannet ovat sisämaalauksenkin osalta kuivaneet. YksityiskohtiaYritin liittää videota, jossa kirja olisi tullut parhaiten esiin. En siinä kuitenkaan onnistunut.
Tässä siis kuvin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".