sunnuntai 17. elokuuta 2014

ArtJournal: Surusilmäinen kissa

Elokuvan katselu puoliskon kanssa on välillä järjestelykysymys, kun puolisko tekee yötyötä ja on illat pääsääntöisesti poissa. Toisen  haasteen saamme siitä, että silloinkin kun hän on kotona - koen usein itse tarvetta sekä puoliskon vieruspaikkaan että piirtelyyn ja raapusteluun - johon kynien lisäksi tarvitaan valoa. ...Jotenkin onnistumme tässä lähes viikoittain eilen katselimme elokuvan "Noah" (tykkäsin) jsa samalla syntyi gellipohjalle tämä surusilmäinen kissa.

Tausta on tehty gelliplattella ja telalla. Kissa kokonaan liiduilla ja sormin liituja toisiinsa sulattelemalla l. hinkaamalla. Teksti tussilla. Jätin  itselleni poikkeukselliseen tapaan myös valkoista koskematonta tilaa sivulle. Jotenkin tuntui, etten halua täyttää - tausta rouhealla tavalla kaunis sellaisenaan, eikä tarvetta etualalle tuleviin härpäkkeisiin ole. Kisu katsoo kaukaisuuteen - ehkä tulevaan. Tykkään kovasti myös siitä, että silmät näyttävä pohjan "lävitseen".

Siinä ei illalla ollut vielä tekstiä, mutta aamulla löysin kissaa lohduttavat sanat.

3 kommenttia:

  1. Waude. Hyvä tuollainen järjestely. Minäkin teen nykyisin kortteja olohuoneessa kinttu tyynyllä ja ukkeli katselee telkkarin. Minäkin vilkuilen aina välillä

    VastaaPoista
  2. Oih. Ihana! Kaunis ja tunteellinen sivu.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Elina ja Enkuli. Ihana kun jätitte kommenttia. Yhdessä voi olla ja toisen seurasta nauttia, vaikkei ihan saman asian äärellä askaroisikaan. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".