lauantai 16. elokuuta 2014

Scarp Around the World: The Bird Lady


This is my first time to join in Scrap Around The World. There are a group of tallented people how work paset on mood board.

"Feel free to interpret the mood board in any way you like, using one image, several of them, all of them or even just one aspect of an image, using ANY COLOURS!  "


The Bird Lady


So here´s my work. I worked in canvas (30 cm x30 cm) And I used one picture: the Lady with the hat in the middle of the bottom line. I`d like others too colorskema, but mostly I used the hat Lady.

In my painting the hat turn out to be a nest and the nest needs a mother bird.

So I hope this is ok. 

Ja tähän loppuun: Suomeksi on niin paljon helpompi postata. Että tässä meinas käydä niin että olin jo polttaa koko kanvasin. Tuo neitonen tuossa (grayoneilla tehty, kuten edellinenkin lyyli) oli niin karun sininen, jotta koin sen olevan aivan pilalla. Sitten ajattelin, että pistetään överiksi ja vedin tuon tukan, jota muun väriseksi suunnittelin, sinisellä rajalla ja samalla tekniikalla kuin kasvotkin. :) Eikä ne kasvot niin siniset enää olletkaan. Juu kyllä mää tästä tykkään. :)

14 kommenttia:

 1. Anu- Riikka welcome to Scrap Around The World!! love love your canvas!! I can see how the moodboard inspired you...Awesome work!!! Thank you so much for playing with us at SATW!!! I hope you join us again next month! :)

  VastaaPoista
 2. Thank You Marilyn your nice words and awesome Moodboard. Love it. I think I´ll join next month too - if inspiration will come.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Enkuli. Canvasille en ole montaa työtä tehnyt, mutta nautin tästä kyllä. Ja usein se nautinto ---voisko sanoo näkyy työssä läpi. :)

  VastaaPoista
 4. On se kyllä upea! Minusta on aina hienoa nähdä kun te jotkut rohkeat uskallatte luoda "tyhjästä" kasvot - kuten tässäkin. Ihan mielettömän hieno työ ja idea. Nyt on pakko kokeilla itsekin jotain vähän vastaavaa! Kiitos kun osallistuit SATW :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähtee vaan tekee - gesso ja pyyhekumi tarjoaa pakittamisen mahdollisuuden ja siitä rohkeus.

   Poista
 5. What a terrific canvas! I love your color scheme. The birds nest in the woman's hair is awesome I love it! Great use of drywall tape! All the best from SATW! :)

  VastaaPoista
 6. OH! MY! what a GORGEOUS canvas...Thanks heaps for playing along over @ SATW this month... :)

  VastaaPoista
 7. I love your canvas, very nice work of textures and colors !! Thank you for playing with us at SATW

  VastaaPoista
 8. Absolutely captivating! I'm so happy you decided to take part this month! Love your art! Thank you so much for joining the SATW challenge this month!

  Kiitokset siis kun päätit osallitua - se on suuri ilo meille SATWissa!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".