sunnuntai 24. elokuuta 2014

Pää vielä kesässä

Pää vielä kesässä..
ArtJournal aukeama "Pää vielä kesässä" kipuilee ehkä loman jo loppumista (muutama viikko sitten) ja sitä, että kuitenkin vielä olen rennolla otteella liikenteessä. Aikatauluihin vakavasti suhtautuminen tai kalenterin seuraaminen tuottaa vielä hieman tuskaa. Toisaalta nautin iltojen pimentymisestä, viileydestä turvallisesta hämärästä. Toisaalta keikun onnessani koko perheen festareilla ja roikun kiinni kesän helmassa.

Anski on pitänyt upeaa blogiaan jo kuusi vuotta! Onnea Anski! ja tästä syytä hän on laittanut blogiinsa synttäriviikon, jossa on kaikkea kivaa. Osallistua voi 8.9. saakka joten mukaan ehdit hyvin.
Tällä aukeamalla lähden mukaan haasteeseen, jossa haastettiin värittelemään. Haasteen ja synttärviiko n löydät täältä- Cute&cool creations.

Aukeamalla olen väritellyt vesiväreillä, arkryylimaalitussilla (valkoisella) ja geelikynällä. Varjostusta ja kolmiuloitteisuutta tein hiilellä.

4 kommenttia:

  1. Oi, aivan upea aukeama! Hienot nuo varjostukset ja valkoiset kohdat, antavat hienoa kontrastia, samoin kuin värit. Kiva kun osallistuit haasteeseen.

    VastaaPoista
  2. Hieno sivu!Tuo valkoinen on kiva lisä:)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".