sunnuntai 24. elokuuta 2014

Värinpostoa ja mottipää

Addicted to Technics (mulla tuttavallisesti Haasteblogi) on kyllä ihan paras inpisraation lähde. Ja sieltä voi ammentaa ideoita ja lähteä kokeilemaan joka kerta jotain uutta. Niinkuinn tälläkin kertaa. Elokuun haaste#19 kuuluu värin poisto. Se on ao. blogissa esitelty niin hienosti, etten lähde tässä toistamaan - käykää katsomasssa - suosittelen.

Siitä kuva siis sivulla.
Kuvan hahmottelin ensin luonnoslehtiöön ja melko paljon suurempana. Korttiin päädyin tekemään hahmon kasvottomana -idea ei ole omani vaan olen niitä useasti nähnyt seikkailessani mixedmedian maailmassa- tämä ensimmäinen itse toteuttamani. Värit tyttönen on saanut akvarelliliiduista. Päädyin taas hankaamaan niitä sekaisin. Pidän sekä sen hankauksen tunnusta, ja prosessista, että utuisesti toisiinsa sekoittuvista väreistä. Tytön paita ja kaulukset tein erikseen ja liimasin paikoilleen. Kukka hatussa on leimattu ja akryylimaalilla maalattu.

Itse olen tähän korttiin tyytyväinen, mikä on hieno homma. Sillä on tärkeä tehtävä mys. :) 

1 kommentti:

  1. Siis aivan megaupee kortti! Tyttö, tunnelma ja tietty meidän tausta!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".